Skip to main content

Som fastighetsägare har du många viktiga tillgångar som du vill skydda. En fastighetsförsäkring ger dig trygghet och skydd i händelse av olyckor, skador eller stöld. På Era Försäkringar erbjuder vi hjälp med komplett fastighetsförsäkring som täcker dina fastigheter och din privata egendom.

Fastighetsförsäkring ger dig fullständigt skydd för din fastighet, inklusive väggar, tak, golv, fönster och dörrar. Den täcker också skador på din fastighet som uppstår från brand, rök, vatten, storm och andra olyckor. Du får också stöd om du behöver hjälp med reparationer eller renoveringar efter en olycka.

Flexibel och anpassad försäkring för din fastighet

När vi tar fram fastighetsförsäkring är den mycket flexibel och kan anpassas efter dina specifika behov och önskemål. Du kan välja mellan olika försäkringsbelopp och tillval, och vi erbjuder också en mängd olika tilläggsförsäkringar för att ge dig extra skydd och trygghet.

Skydda din fastighet med Era Försäkringar

Om du är fastighetsägare är det viktigt att du har en fastighetsförsäkring som ger dig fullständigt skydd och trygghet. Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra tjänster och för att få hjälp med att försäkra din fastighet. Vi har erfarna och kunniga försäkringsrådgivare som är redo att hjälpa dig att välja den bästa försäkringen för dina behov och budget.

Spara pengar med en kombinerad försäkring

Genom att välja en kombinerad fastighetsförsäkring med Era Försäkringar kan du också spara pengar. Vi erbjuder förmånliga priser och fördelaktiga villkor för kunder som väljer att kombinera flera försäkringar med oss.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra kombinerade försäkringar och för att få hjälp med att spara pengar på din försäkring.

Välj Era Försäkringar som din försäkringspartner och du får trygghet och skydd för din fastighet och dina tillgångar. Vi har många års erfarenhet av försäkringar och en bred kunskap om branschen, och vi är alltid redo att hjälpa dig med alla dina frågor och behov.