Skip to main content
Allmänt

När du vill se yngre ut

By 2022-03-21No Comments

Skulle du vilja se yngre och piggare ut? En behandling med trådlyft kan ge dig ett naturligt och föryngrat utseende. Perfekt för den som bara vill ha en liten uppfräschning. Det är då viktigt att du väljer en klinik som du verkligen kan lita på. Här kommer ett förslag.

ENTOUCH – en klinik med erfarenhet och expertis

Med många års erfarenhet i branschen har ENTOUCH mycket kunskap i olika typer av skönhetsbehandlingar. De vet vad de håller på med helt enkelt. De fokuserar på att skapa naturliga utseenden som endast är förbättrade, där människans unika utseende värderas. De har även en hög standard och arbetar med hög kvalité.

Vart kan man göra trådlyft?

Det kan utföras på kinderna, pannan, hakan, halsen, under ögonen eller käklinjen. Olika typer av trådar kan också användas, beroende på vad för resultat kunden vill uppnå. Antingen kan man gå den lite mer naturliga vägen där resultatet syns efter en tid, eller göra en behandling där resultaten syns mer eller mindre direkt. 

Läs den här artikeln för att få mer information om vad som ingår i en trådlyft behandling i ansiktet.

Varför göra ett trådlyft?

Ett trådlyft ger dig mer uppstramad och spänstig hud. Trådarna kan även användas för att smalna av ansiktet på vissa ställen eller skapa mer struktur. Behandlingen stimulerar även produktion av kollagen och elastin i huden och gör att den ser mer frisk ut.

Fina justeringar

Ett trådlyft behöver inte bli någon stor behandling. Med trådarna kan några få justeringar göras, så att du fortfarande ser ut som du. Ibland krävs det ganska lite för att åstadkomma mycket. En behandling med trådlyft är en bra idé för den som vill ge ansiktet ett litet lyft, utan att göra någon speciellt stort ingrepp. Ett litet lyft kan göra hela skillnaden.

Klicka här för att läsa mer om ENTOUCH.